Неділя
06.07.2025
04:00
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Рецепти
Перші страви [3]
Другі страви [2]
Салати/Закуски [3]
Десерти [2]
Напої [2]
Форма входу
Реклама
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Напої [ Додати статтю ]

Хлібний квас

Приготування:


Нарізають скибочками 1,5 кг житнього хліба, підсушують його в духовій шафі до підрум'янення. Сухарі ламають на дрібні частинки, заливають в емальованому посуді (наприклад, відрі) кип'ятком (10 л) і залишають на 3-4 год. Коли сусло зовсім вистине, його проціджують (рідина повинна бути прозорою, з коричневим відтінком), додають 800 г цукру і розтерті з цукром дріжджі (20-30 г). Посудину прикривають і залишають на 12 годин. Після цього настій розливають в пляшки, положивши на дно кожної по 2-3 шт родзинок. Пляшки щільно закупорюють і тримають квас перші доби в теплі, а після цього ставлять в холодне місце. Найсмачніший квас виходить через чотири дні.

Категорія: Напої | Додав: Offering (17.12.2011)
Переглядів: 789 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

by The Offering