Субота
05.07.2025
20:57
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Рецепти
Перші страви [3]
Другі страви [2]
Салати/Закуски [3]
Десерти [2]
Напої [2]
Форма входу
Реклама
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Другі страви [ Додати статтю ]

У категорії матеріалів: 2
Показано матеріалів: 1-2

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Необхідні продукти: 
  • 500г. курятини
  • 50мл. меду
  • 20мл. оливкової олії
  • сок лимону і апельсину(половинку)
  • перець
  • коріандр
  • сіль
Приготування:

Змішати 50 мл меду, 20 мл оливкової олії, сік половинки лимона і апельсина половинки, трохи розмолоту суміш з 5 перців. Курятину злегка посолити, покласти в отриманиймаринад, залишити в прохолодному місці десь на годину. Запікати в духовці при 180Сблизько години, час від часу поливаючи соусом. До подавання на тарілку можна додати виноград та апельсин, що посилить аромат та смак запашної курятини. Смачного!


Другі страви | Переглядів: 977 | Додав: Offering | Дата: 18.12.2011 | Коментарі (0)

Необхідні продукти: 
  • 1 яловича литка
  • 1 свиняча литка
  • 0,8кг. курячих лапок
  • 2 моркви
  • 1 цибуля
  • корінь петрушки
  • лавровий лист, часнок
  • сіль, перець
Приготування:
Холодець необхідно варити не менш 4-х годин на малому вогні, доки м'ясо не відокремиться від кісток. Тоді м'ясо виймають, відокремлюють від кісток та розкладують в тарілки. До юшки вичавлюють часник, солять до смаку, доводять до кипіння та знімають з вогню. Дають трохи вистудитися, знімають зайвий жир з поверхні рідини, проціджують крізь марлю а потім розливають в підготовлені тарілки, які накривають та виносять в прохолодне місце для застигання
Другі страви | Переглядів: 996 | Додав: Offering | Дата: 17.12.2011 | Коментарі (0)


by The Offering