Змішати 50млмеду, 20млоливковоїолії, сікполовинкилимонаіапельсинаполовинки, трохирозмолотусумішз 5перців.Курятинузлегкапосолити, покластив отриманиймаринад, залишитивпрохолодномумісцідесьнагодину.Запікативдуховціпри180Сблизькогодини, часвід часуполиваючисоусом. До подавання на тарілку можна додати виноград та апельсин, що посилить аромат та смак запашної курятини. Смачного!
Холодець необхідно варити не менш 4-х годин на малому вогні, доки м'ясо не відокремиться від кісток. Тоді м'ясо виймають, відокремлюють від кісток та розкладують в тарілки. До юшки вичавлюють часник, солять до смаку, доводять до кипіння та знімають з вогню. Дають трохи вистудитися, знімають зайвий жир з поверхні рідини, проціджують крізь марлю а потім розливають в підготовлені тарілки, які накривають та виносять в прохолодне місце для застигання