Візьміть грудинку на кістках. Зріжте м'ясо, а кістки варіть 15 хвилин в киплячій воді. Додайте пшоно і варіть до готовності. 4-5 очищених картоплин наріжте великими кубиками і відправте туди ж. Зрізане з кісток м'ясо обсмажте з цибулею на сковороді і додайте в каструлю. Варіть страву до готовності, хвилин 10, посоливши і поперчивши. Виходить смачна і ситна страва. Смачного!
Ставимо каструлю з водою на вогонь. Ріжимо мясо на кубики, коли воно починає кипіти, добавляємо в воду мясо и лавровий лист. Через 10 хв. добавляємо гриби. Почищену, порізану картоплю, а також цибулю, моркву та капусту дрібно нарізаємо. Добавляємо в бульйон сіль та часнок. Накриваємо кришкою та чекаємо 10 хвилин. Кидаємо моркву та картоплю. Після цього кидаємо капусту, додаємо перець. Тим часом жаримо цибулю. Коли овочі готові, добавляємо решту приправ. Через 5хв. виключаємо варити наш борщ, додаємо цибулю. Подаємо зі сметаною.