Четвер
03.07.2025
03:27
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Рецепти
Перші страви [3]
Другі страви [2]
Салати/Закуски [3]
Десерти [2]
Напої [2]
Форма входу
Реклама
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Перші страви [ Додати статтю ]

У категорії матеріалів: 3
Показано матеріалів: 1-3

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Необхідні продукти: 
  • 0,5кг. грудинки
  • 4-5 картоплин
  • 2 цибулини ріпчаті
  • 250г. пшеничної крупи
  • 1,5л. води
  • сіль, олія
Приготування:
Візьміть грудинку на кістках. Зріжте м'ясо, а кістки варіть 15 хвилин в киплячій воді. Додайте пшоно і варіть до готовності. 4-5 очищених картоплин наріжте великими кубиками і відправте туди ж. Зрізане з кісток м'ясо обсмажте з цибулею на сковороді і додайте в каструлю. Варіть страву до готовності, хвилин 10, посоливши і поперчивши. Виходить смачна і ситна страва. Смачного!
Перші страви | Переглядів: 1835 | Додав: Offering | Дата: 19.12.2011 | Коментарі (0)

Необхідні продукти:

  • 1кг. Гарбуза
  • 3 зубчика часнику
  • 1 цибуля
  • 2ст. л. оливкової олії
  • 250г. вершків
  • сіль, перець
  • мускатний горіх 
Приготування:

Наріжте гарбуз кубиками, додайте подрібнену цибулю і часник, тушкуйте (не обсмажувати до коричневого кольору) в підігрітому маслі при постійному помішуванні 5 хвилин. Додайте 250 г бульйону і варіть до розм'якшення гарбуза (приблизно 30 хвилин). Отриману масу збийте до стану пюре, влийте бульйон, доведіть до кипіння, додайте вершки, сіль, перець та мускатний горіх за смаком. Гілочка базиліку додасть аромату страві. Смачного!





Перші страви | Переглядів: 743 | Додав: Offering | Дата: 18.12.2011 | Коментарі (0)

Необхідні продукти:
  • 1ст. ложка олії
  • 500г. телятини
  • 2 цибулини
  • 20г грибів(сушених)
  • 1 морква
  • картопля
  • 2 буряка 
  • 100г. капусти
  • 1ст. л. борошна
  • 2ст. л. сметани
  • зелень, сіль  
Приготування:  
Ставимо каструлю з водою на вогонь. Ріжимо мясо на кубики, коли воно починає кипіти, добавляємо в воду мясо и лавровий лист. Через 10 хв. добавляємо гриби. Почищену, порізану картоплю, а також цибулю, моркву та капусту дрібно нарізаємо. Добавляємо в бульйон сіль та часнок. Накриваємо кришкою та чекаємо 10 хвилин. Кидаємо моркву та картоплю. Після цього кидаємо капусту, додаємо перець. Тим часом жаримо цибулю. Коли овочі готові, добавляємо решту приправ. Через 5хв. виключаємо варити наш борщ, додаємо цибулю. Подаємо зі сметаною. 
Перші страви | Переглядів: 836 | Додав: Offering | Дата: 17.12.2011 | Коментарі (0)


by The Offering