Необхідні продукти:
 - 2 невеликі буряки
- 8-10шт. чорносливу
- 1 морквину
- 3 зубчика часнику
- трішки ізюму, без кісточок
- 4 яйця
- 100г. твердого сиру
Приготування:
Чорнослив і ізюм промити, окремо залити окропом і дати постояти 10 хвилин, віджати. Яйця зварити круто. Продукти натерти на морквяну тертку й укладати шарами: 1.Почищений сирий буряк; 2.Нарізаний чорнослив; 3.Очищена сира морква, змішана з розчавленим часником; 4.Ізюм; 5.Яйця; 6.Сир. Кожен шар злегка змастити майонезом. Смачного! Салат подавати на стіл одразу ж після його приготування, так як він випускає сік, і швидко псується!
|